Liikuntapaikkoja kylätalolla

Nyt pelailemaan. Kyläyhdistys on ostanut, koripallon, jalkapallon ja lentopallon sekä lentopalloverkon. Verkko laitetaan paikalleen kunhan pojat ehtivät tolpat pystyttää. Pallot ovat pukukopissa ja ovi ei ole lukossa. Ottakaa vapaasti käyttöön ja palauttakaa ystävällisesti takaisin, niin ovat sitten kaikkien käytössä. Pukukopissa on jokunen rakennustarvike ja penkit puuttuu, mutta nekin sinne tehdään, materiaalit ovat jo valmiina.34934466_1919310588108710_69417146928594944_o

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s